Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

Βρέξει, χιονίσει...

Αν έχει ραντεβού η Λέσχη Ανάγνωσης με υποσχέσεις για καλή παρέα, κουβεντούλα και ζεστό τσαγάκι, όλα παρακάμπτονται και λειτουργούν υπέρ μας!
Το ραντεβού της Λέσχης ήταν στις 9 το βράδυ, αλλά εξαιτίας του χιονιού που απο το πρωί είχε περιπλέξει λίγο τη ζωή μας, τα τηλέφωνα και οι συζητήσεις άρχισαν απο νωρίς το μεσημέρι. Οι πρώτοι φίλοι άρχισαν να καταφθάνουν στις 20.30, ενώ στις 21.00 είχαμε απαρτία, και μάλιστα πολλά νέα μέλη.
Η κουβέντα ξεκίνησε με μερικές ερωτήσεις στη συγγραφέα του βιβλίου μας "Ρούχα απο Δεύτερο Χέρι" Στυλιάνα Γκαλινίκη, η οποία μας μετέφερε στην εποχή που έγραψε το βιβλίο. Μας διηγήθηκε την περιπέτεια της έκδοσής του και μας μίλησε για τα άτομα που την ενέπνευσαν, καθώς και για τους ήρωες του βιβλίου.
Η κουβέντα ήταν τόσο ζεστή και οικεία που η ώρα πέρασε δίχως να το καταλάβουμε. Αποχαιρετιστήκαμε με μια ζεστή αγκαλιά, τον καινούριο μας σελιδοδείκτη-δώρο της Στυλιάνας και την ευχή το νέο της βιβλίο να εκδοθεί το συντομότερο δυνατόν, γιατί έχουμε πλέον εθιστεί στον ρυθμικό και σχεδόν τραγουδιστό τρόπο γραφής της!

Ανανεώνουμε το ραντεβού της Λέσχης για την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου. Διαβάζουμε Μιριέλ Μπαρμπερί, "Η Κομψότητα του Σκαντζόχοιρου"  απο τις εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες και
σας περιμένουμε!

2 σχόλια:

efoudi είπε...

στο απουσιολόγιο παρακαλώ...

Χαρτομανι είπε...

ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!!
ΠΡΩΤΟ-ΠΡΩΤΟ!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!!!!
ΚΑΛΟ Σ/Κ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!